Nothing is Over.
N O T H I N G'S O V E R
Introduction.


Hi. Nadiah's here. 15 years old.
Last batch PMR's candidate 2013.
Please. Hashwords. Are. Not. Allowed. Here. Thank you.

Chatters Box.

<
Leave. Your. Footprints. Here.



Credits.
Template : Arrien Inspirit
Big Help : K I M
Nice View:Google Chrome
Owner: NadiahRuslin


Farewell Day.
Saturday, 23 March 2013 • 11:36 • 0 comments
Tumblr_mjx4qiaoll1s337hho1_500_large


Assalamualaikum. Semalam adalah hari terakhir Ustaz Radzi berkhidmat kat sekolah ni. Beliau berpindah ke Sekolah Agama Addiniah Kuala Kangsar /jadi PK Hem/ Ya Allah sedih gila kot. Aku yang dok jadi photographer boleh pulak menangis kat depan pentas. Wahhh malu malu. Aku sedih nanti ustaz dah tak ajar subjek Pendidikan Islam :'/ Ustaz Jamil yang ajar pulak. Aku dah la takut tengok dia -_-

For the memories on that day, aku ada buat video kat ustaz. Yelah. Kot2 rindu kat kiteorang, boleh tengok video tu sambil tido ke, makan ke, bawa pi bilik air pun boleh huwahuwahuwa T^T Hangpa tau dak meleleh ayaq mata aku dok baca komen ustaz ni. /lap hingus srott srott


Aku siap pesan kat ustaz, kalau dah boring sangat kat sekolah sana, ustaz WAJIB mai sekolah sini balik. Apa apa pun, halalkan segala ilmu kami, maafkan kami jika pernah terkasar bahasa dan ZALIM dengan ustaz :') Insha Allah kami akan berusaha bersungguh-sungguh untuk menjadi anak murid yang baik dan AMANAH buat homework. Hihihi. Maafkan kami sekali lagi.

"Never say goodbye because saying goodbye means going away.
And going away means forgetting - Peter Pan."







Selamat Tinggal. Moga berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.





0 Inspirit (s) | Comment Here Inspirit (s)